YourPararadiseStories

YourPararadiseStories - twój serwer MTA.

Nie jesteś zalogowany na forum.

Ogłoszenie

Witajcie, na forum serwera mta - YourParadiseStories

#1 2020-04-25 22:28:49

Tatus
Opiekun Forum
Liczba postów: 9
WindowsFirefox 75.0

Rekrutacja SAFD - 25.04.2020r.

REKRUTACJA DO SAN ANDREAS FIRE DEPARTMENT #1

Wymagania:

Od kandydata wymagamy poważnego podejścia do sprawy, mutacji oraz w pełni sprawnego mikrofonu, ze względu na voice chat w grze. Wiek nie jest wymagany, oczekujemy po prostu abyś wiedział w czym rzecz. Aktywność jest najważniejsza!

Wzór podania:

Nick:
UID:
Imię:
Jak oceniasz swoje doświadczenie z frakcją SAFD?: (amator / podstawowe / średnie / zaawansowane)
Opowiedz nam troszkę o sobie, chcemy Cię lepiej poznać!:
Czy potrafisz wykonywać polecenia osoby z wyższą rangą?:
Co zrobisz jeżeli usłyszysz alarm z PSP, będąc aktualnie podczas podrywania kobiety?: (oleje ten alarm / oleje kobietę)
Czy potrafisz odgrywać RP?: (skala od 1 - 10 )
Powiedz ile jesteś w stanie poświęcić na frakcję tygodniowo:
Jaka jest najwyższa ranga w SAFD?:
Coś od siebie dla zarządu:

Ostatnio edytowany przez Tatus (2020-04-25 22:30:43)

"Jeżeli potrzeba faceta, to Twój ojciec jest najlepszym" - Tatus

#2 2020-04-27 10:22:26

Kropencja
Gość
AndroidChrome 81.0.4044.111

Odp: Rekrutacja SAFD - 25.04.2020r.

Nick: Kropka
UID: chyba 18 dokładne podam w grze.
Imię: Florian
Dlaczego chcesz dołączyć do SAFD?: Ponieważ byłem już e tych szeregach a Tatus mnie namawiał.
Jak oceniasz swoje doświadczenie z frakcją SAFD?: (amator / podstawowe / średnie / zaawansowane) zaawansowane
Opowiedz nam troszkę o sobie, chcemy Cię lepiej poznać!: Cześć mam na imie Florian mam 14 lat. Chodzę do 7 klasy, mieszkam w miejscowości Białystok w woj. Podlaskim. Czasami wychodzę na podwórko najczęściej jest to skatepark.  Interesuje sie informatyką i sportem RUGBY.
Czy potrafisz wykonywać polecenia osoby z wyższą rangą?: Oczywiście
Co zrobisz jeżeli usłyszysz alarm z PSP, będąc aktualnie podczas podrywania kobiety?: (oleje ten alarm / oleje kobietę) oleje kobietę [dblpt](
Czy potrafisz odgrywać RP?: (skala od 1 - 10 ) 8/10
Powiedz ile jesteś w stanie poświęcić na frakcję tygodniowo: Całe dnie bo i tak siedzę większość czasu na komputerze.
Jaka jest najwyższa ranga w SAFD?: Generał Brygady

Ukryta wiadomość

Pozdrawiam SAFD

#3 2020-04-27 11:55:19

Tatus
Opiekun Forum
Liczba postów: 9
WindowsFirefox 75.0

Odp: Rekrutacja SAFD - 25.04.2020r.

Kropencja napisał/a:

Nick: Kropka
UID: chyba 18 dokładne podam w grze.
Imię: Florian
Dlaczego chcesz dołączyć do SAFD?: Ponieważ byłem już e tych szeregach a Tatus mnie namawiał.
Jak oceniasz swoje doświadczenie z frakcją SAFD?: (amator / podstawowe / średnie / zaawansowane) zaawansowane
Opowiedz nam troszkę o sobie, chcemy Cię lepiej poznać!: Cześć mam na imie Florian mam 14 lat. Chodzę do 7 klasy, mieszkam w miejscowości Białystok w woj. Podlaskim. Czasami wychodzę na podwórko najczęściej jest to skatepark.  Interesuje sie informatyką i sportem RUGBY.
Czy potrafisz wykonywać polecenia osoby z wyższą rangą?: Oczywiście
Co zrobisz jeżeli usłyszysz alarm z PSP, będąc aktualnie podczas podrywania kobiety?: (oleje ten alarm / oleje kobietę) oleje kobietę [dblpt](
Czy potrafisz odgrywać RP?: (skala od 1 - 10 ) 8/10
Powiedz ile jesteś w stanie poświęcić na frakcję tygodniowo: Całe dnie bo i tak siedzę większość czasu na komputerze.
Jaka jest najwyższa ranga w SAFD?: Generał Brygady

Ukryta wiadomość

Pozdrawiam SAFD

Zapraszam o 18 na rozmowę na discord. Podanie PRZYJĘTE!

"Jeżeli potrzeba faceta, to Twój ojciec jest najlepszym" - Tatus

Użytkowników czytających ten temat: 0, gości: 1
[Bot] ClaudeBot

Stopka

Forum oparte na FluxBB

Darmowe Forum
radiowy oraz szybki bezprzewodowy internet krzeszów telefon voip | przyjdź zobacz witaj w naszym sklepie Serwis laptopów warszawa tyylko u nas frytki z makaronem i tak dalej | szlabany automatyczne | części jcb | To tak chwila gdy popsuł się komputer laptop tablet lub inne urządzenie elektroniczne? Serwis komputerowy ursus Przyjdź do nas już dziś pomożemy